Szeretettel üdvözlöm Önöket weboldalamon!

Jelenleg a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola hallgatója vagyok. Kislány korom óta érdekel a fotózás. Bár pályaválasztásnál végül nem a fényképészetet választottam, nem bántam meg, hiszen most két hivatásom van és mindkettőt imádom.

2004-ben szó szerint a mély vízben kezdtem búvárfotósként. A víz alatti világ teljesen magával ragadott, melynek eredményeként többször megjelent “Búvárszemmel” című falinaptáram. Ezt követően a kötelező szakvizsgák után minden ami fotózás még erősebb szenvedélyemmé és a szakma megszerzésével hivatásommá vált. Elkapni és visszaadni a megélt érzéseket, pillanatokat: ez a célom. A könnyeket a sportolók szemében amikor dobogóra állnak vagy éppen veszítenek. A természet kincseit a mélyben, az esküvők bájos pillanatait, a kismamák sugárzó arcát, majd a gyermekük öleléseit. Boldog vagyok, mert megörökíthetem a jelent, a jövő számára.

A fotózás minden ágazatát szeretem, azonban úgy érzem az elmúlt években a rendezvény, a riport és a sport fotózással teljesedett ki a tevékenységem. Időközben médiadiplomát szereztem, jelenleg a www.frissonline.hu szerkesztőjeként, illetve a Magyar Sportlövők Szövetségének kommunikációs munkatársaként dolgozom a szakmában. Ezenkívül 2016. szeptemberétől a Trend Fm rádió tudósítója vagyok, valamint a Kontakt Rádióban saját műsorom van Sportaréna címmel.

Köszönöm a családomnak a segítséget, a türelmet melyet annak idején a tanulmányaim befejezéséig és jelenleg is nyújtanak. Köszönöm a munkatársaimnak, hogy hozzáadják tudásukat a szuper képek elkészítéséhez…. Köszönet mindenkinek, aki az elmúlt tíz évben megtisztelt a bizalmával.

…és a legnagyobb köszönet, ,,Neki” aki első perctől hisz bennem!

Barátsággal,

Szabó Tímea